logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petőfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minőségpolitikánk


BEMUTATKOZÁS

1977. őszén a Szigetfő MgTsz a Műszeripari Kutató Intézet által fejlesztett SIGNALMIK márkanevű gázjelző berendezések karbantartására melléküzemágat hozott létre. Így született meg a SIGNALMIK SZERVÍZ.

Később a gázjelző berendezések gyártását átvette az MMG Automatika Művek, így ennek a cégnek a gyártmányaira is vevőszolgálati szerződést kötöttünk. A piaci igényeket és a technológiák változását követve, a Szerviz tevékenységi köre folyamatosan más típusú gázjelző, tűzjelző, automatikus oltó és egyéb vagyonvédelmi rendszerek karbantartásával is kiegészült, és megkezdődött a rendszerek tervezésére, kivitelezésére irányuló tevékenység is. Éves forgalmunk 1978-ban 5,5 M Ft - átlaglétszámunk 8 fő volt.

Az időközben végbement gazdasági átalakulásoknak megfelelően 1991. áprilisában önálló Kft-t hoztunk létre a már bevezetett és elismert név meghagyásával. A Kft dolgozói egyben a cég tulajdonosai lettek. 2009-ben létszámunk 47 fő, forgalmunk 327 M Ft, melynek kb. 15%-a eszközfelhasználásból adódik. Közel 2000 ügyfelünkkel 4500-5000 berendezés (tűzjelző, gázjelző) karbantartására, felülvizsgálatára, javítására van állandó szerződésünk.

1977. óta 44 év telt el. A szakmában eltöltött 44 év tapasztalata nagy tőke egy cég életében. Ez a tőke megrendelőink, partnereink segítségével jött létre, és az Önök érdekeit szolgálja.

Ez a tőke Önnek is rendelkezésére áll...

Fő célunk annak elérése és fenntartása, hogy tevékenységünk során tervezéstől a megvalósuláson át a karbantartásig, partnereink cégnevünket jelmondatunkkal azonosítsák:

Tűzjelző rendszereinkről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Gyorsaság, Pontosság, Megbízhatóság

gázérzékelő

Szénmonoxid-mérgezés-Wikipédia | Tűzérzékelő-Wikipédia | Tűzjelző-Wikipédia | Szén-monoxid-Wikipédia
 

HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám