logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petõfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minõségpolitikánk


VAGYONVÉDELEM

Tûz- és más vagyonvédelmi, biztonságtechnikai rendszerek létesítése során széles beszállítói körünk segítségével az igényeknek megfelelõ mûszaki színvonalú és árú berendezéseket, rendszereket tudunk megrendelõink részére biztosítani.

Preferált rendszereink:

  • ARITECH
  • ESSER
  • NOTIFIER
  • SECURITON

A mûszaki tervek megfelelõ minõségû készítésére DATA-CAD alapú tervezõi munkahely áll rendelkezésünkre. Figyelembe véve a mûszaki és jogszabályi változásokat munkatársaink továbbképzését kiemelten kezeljük, így biztosítva hogy szakembereink az elõírásoknak, és szakmai követelményeknek megfelelõ mûszaki ismeretekkel, jogosultsággal és szakvizsgával rendelkezzenek.

Partnereink és saját biztonságunk érdekében általános szolgáltatási felelõsségbiztosítással rendelkezünk.Miért szükséges a tûzjelzõ rendszer használata?

Jogszabályok és elõírások szólnak a tûzjelzõ berendezések meglétének szükségességérõl a különféle intézményekben, munkahelyeken. Már csak a tetemes bírságok elkerülése érdekében is elõnyös beszerezni és beépíttetni ezeket az eszközöket, azonban más okok is közre játszanak fontosságukban.

A jó tûzjelzõ rendszer úgy van kiépítve, hogy a létesítmény egészében biztosítva legyen a tûzjelzés. A tûzjelzõ berendezések az épület igényeihez tervezett rendszert alkotnak, ami a tûz gyors észleléséért és jelzéséért, esetleges beavatkozások végrehajtásáért felelõs. Ezt a rendszertervet egyedileg, profi szakembereink dolgozzák ki. Ha nem szakember végzi a tervezést és a kivitelezést, lehet, hogy megbízhatatlan lesz a berendezés, elõfordulhatnak indokolatlan „vakriasztások”, vagy valós tûz esetén késedelemmel, pontatlanul történik meg a tûzjelzés, melynek következményei rendkívül súlyosak lehetnek.

Tûz- és behatolás jelzõ rendszereket építettünk ki többek között ipari és energetikai létesítményekben, az államigazgatás épületeiben bíróságokon és kórházakban is. Referenciáink garanciát biztosítanak minõségi, megbízható munkánkra.

Ha Önnek egy professzionális tûzjelzõ rendszerre lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

tûzjelzõ rendszerTûzvédelmi rendszerek irodaházakban

Napjainkban nem kérdés, hogy szükség van-e tûzvédelmi rendszerekre az irodaházakban, melyek a technikai innovációnak és az Országos Tûzvédelmi Szabályzat elõírásainak köszönhetõen egyre magasabb szinten látják el feladatukat.

Az irodaházak esetében kiemelten fontos szerepet kap a tûzvédelmi rendszerek kiépítésében és üzemelésében a létesítmény teljes területére kiterjedõ tûzjelzõ rendszer. A berendezés modern automatikus érzékelõ, illetve jelzést adó eszközeivel biztosítja a korai megbízható tûzriasztást, s így az épület kiürítése és a szükséges vezérlések végrehajtása haladéktalanul megtörténhet, mellyel megvalósítható az emberi élet és anyagi javak fokozott védelme.

Amennyiben modern és biztonságos tûzjelzõket szeretne irodaházába, keressen fel minket elérhetõségeinken és sok éves tapasztalattal rendelkezõ kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a legjobb megoldást találják meg Ön számára!

tûzvédelmi rendszerekVagyonvédelmi rendszerek fontossága

A videó megfigyelõ- és beléptetõ rendszerek kiemelt szerepet kapnak a vagyonvédelem szempontjából, legyen szó magánlakásról, vagy munkahelyi környezetrõl. A vagyonvédelem a mai világban rendkívül fontos, hiszen értékeink biztonsága múlhat rajta.

A videós megfigyelõ- és beléptetõ rendszerek beépítésével megóvhatja saját és munkavállalói értékeit az illetéktelen behatolóktól. A legtöbb irodában már beléptetõ rendszer van kialakítva, így biztosan csak a kártyával rendelkezõ munkavállalók juthatnak be az épületbe. A vendégkártya kiadásával a látogatók csak az épület bizonyos részeinek látogatására jogosultak, így ezzel is elkerülheti a lopásokat, betöréseket.

A videó rendszerek ma már lehetõvé teszik az épületben történõ események rögzítését és egyben tárolását is, ennek köszönhetõen betörés esetén megnõ a tolvaj sikeres azonosításának esélye.

Ha Ön is szeretné biztonságban tudni értékeit, rendeljen videó megfigyelõ- és beléptetõ rendszert ingatlana védelmére!

vagyonvédelemTûzvédelmi rendszerek közintézményekbe

Testi épségünk, biztonságunk megõrzése az egyik legfontosabb dolgok közé tartozik az életben. A ma használatos berendezéseknek köszönhetõen már egyre pontosabban vagyunk képesek jelezni azt, ha valamilyen veszély fenyeget bennünket.

Erre a célra a legalkalmasabbak a különbözõ jelzõberendezések, mint például a szén-monoxid vagy gázjelzõ berendezés, de a tûzjelzõ berendezés is ebbe a kategóriába tartozik.

Cégünk tûzjelzõk és gázérzékelõ berendezések forgalmazásával foglalkozik. Több épület típus is beletartozik a fõ profilunkba, melyek között a közintézmények, irodaházak, és társasházak is helyet kapnak.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden közintézményben dolgozó alkalmazott, illetve közintézményben tanuló diák, óvodás kisgyermek biztonságban élje mindennapjait, tudva, hogy egy esetleges tûzeset kapcsán megbízható tûzjelzõ berendezés menekíti ki idõben a bajból.

Rendeljen tõlünk kiváló minõségû és megbízható tûzvédelmi rendszereket és ne bízza a véletlenre az épület és a benne tartózkodók biztonságát!

tûzvédelmi rendszerek közintézményekbeTársasházakban alkalmazott tûzvédelmi rendszerek

Hatékony védelem társasházakba is! A tûz az egyik olyan veszélyforrás, mely könnyen, szinte észrevétlenül kialakulhat, eloltása, illetve megfékezése azonban gyakran nem egyszerû feladat. Egy tûzeset nagy anyagi kárral jár és egy szempillantás alatt felemészthet egész épületeket, tönkretehet családokat, csõd szélére juttathat, addig stabil megélhetéssel rendelkezõ embereket.

Egy társasház tûzvédelme éppen ezért fokozott védelmet kíván. Semmilyen körülmények között nem szabad figyelmen kívül hagyni a lakók biztonságát, valamint a ház állapotának megõrzésérõl is gondoskodni kell. Ehhez egy olyan hatékony tûzvédelmi rendszer szükséges, mellyel cégünk foglalkozik. A tûzvédelmi rendszerek elõnye, hogy folyamatos felügyeletet bízhatunk rájuk, a tüzet idejében képesek észlelni, hang- és fényjelzéssel riasztanak, így súlyosabb balesetek és károk kialakulása nélkül beindulhat a védekezési folyamat.

Ne bízza a véletlenre a tûzbiztonságot, gondoskodjon a társasház védelmérõl korszerû tûzvédelmi rendszer beszereltetésével! Bõvebb információkért forduljon hozzánk bizalommal!

társasházakban alkalmazott tûzvédelmi rendszerekTudnivalók a tûzjelzõ rendszerek karbantartásáról

A tûzjelzõ rendszerek hibátlan állapotán emberi életek múlhatnak, ezért annak ellenõrzése rendkívül fontos feladat, melyet hozzáértõ, magasan képzett szakembernek kell végeznie.

Nem fordulhat elõ olyan eset, hogy a tûzjelzõ rendszer esetleges meghibásodására tûzeset alkalmával derüljön fény, így ellenõrzése hazánkban is kötelezõ, szabályokhoz kötött tevékenység. Tudnunk kell azonban, hogy egy magas minõségû tûzjelzõ rendszer megbízhatósága is annak mûszaki állapotától függ. A leggyakoribb problémát általában az elöregedõ érzékelõk jelentik, mivel ezek elektronikája és optikai elemei egy idõ után elhasználódnak. Ilyen esetekben elõfordulhat a téves riasztás, rosszabb esetben pedig tûz esetén a riasztó hallgatása.

Tûzjelzõ rendszerek karbantartása esetén a szakemberek leellenõrzik annak minden elemét, megtisztítják az érzékelõket, tesztelik a rendszert.

Amennyiben tûzjelzõ rendszer beépítésére, meglévõ rendszer karbantartására van szüksége, jól képzett szakembereink állnak rendelkezésére! Keressen bennünket bizalommal!

tûzjelzõ rendszerek karbantartásaTûzjelzõ rendszerek tervezése

A tûz elleni védekezés egyik fõ eszköze a beépített tûzjelzõ berendezés.

Jogszabály szerinti üzemeltetése, szakszerû karbantartása elengedhetetlen feltétele a megbízható, üzembiztos mûködésének.

A tûzjelzõ rendszer kivitelezése tûzvédelmi szakvizsgával rendelkezõ mérnök által készített terv alapján történik.

A kellõ gondossággal, körültekintéssel végzett tervezés talán a legfontosabb része egy tûzjelzõ berendezés életciklusának, hiszen a választott rendszertechnika, mûszaki megoldások a kivitelezést követõen már költséghatékonyan nem módosíthatók. Egy gyakori vakriasztással, meghibásodással mûködõ rendszer ugyan úgy megkeseríti az üzemeltetõ életét, mint egy magas karbantartási, felülvizsgálati költséggel üzemeltethetõ berendezés. Ezért nagyon fontos, hogy már a tervezést is jól felkészült, lehetõség szerint egyetlen beszállítónak sem elkötelezett szakemberre, szakcégre bízzuk.

Amennyiben a kivitelezésre is egy megbízható, nagy szakmai tapasztalattal rendelkezõ vállalkozást választunk, biztosak lehetünk a tûzjelzõ berendezés hosszú távú, üzembiztos mûködésében.

További információért tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket elérhetõségünkön.

tûzjelzõ rendszerek tervezéseA biztonsági rendszer, mellyel életeket menthet meg

Minden épület esetében fontos, hogy a benne tartózkodó személyek biztonságban érezhessék magukat. Vannak olyan építmények, melyek különleges odafigyelést és biztonsági berendezéseket igényelnek, a kialakításukból, használati módjukból adódó kockázat miatt. Ezek közé tartoznak a mélygarázsok is, ahol rendkívül fontos egy kiváló szénmonoxid érzékelõ rendszer használata mellett, a megbízható tûzjelzõ rendszer kivitelezése is. Ennek létesítési szabályaira az OTSZ-ben egyértelmû meghatározások találhatók. {54/2014.(XII. 5.) BM rendelet 14. melléklet 50-54 sorai}

A mélygarázsok a kialakításuk, és a bennük tárolt gépjármûvek számától, valamint a kockázati besorolástól függõen nem csak tûzjelzõ, hanem oltó rendszer kiépítését is igényelhetik. Így van ez közepes, vagy magas kockázati érték és 100 gépjármû feletti befogadó képesség esetén. Érthetõ ez, hiszen egy korai, kis kiterjedésû tûz esetén a gépjármûvekben lévõ üzemanyagok és egyéb éghetõ anyagok, idõben történõ tûzjelzés és tûzoltás hiányában rendkívüli veszély jelentenek. Mindenki láthatott már videó felvételeken kiterjedt gépjármû tüzet és el tudja képzelni milyen katasztrófát képes okozni egy zárt, földfelszín alatti helyen többtíz ilyen jármû, égõ üzemanyaga. A helyzetet súlyosbítja az égés intenzitása, valamint az esetlegesen elõforduló robbanások, detonációk, amit a tûz átterjedése okoz a még nem égõ üzemanyag tartályokra. Az ilyen stádiumban lévõ tüzek oltása rendkívüli erõfeszítéseket követel a kiérkezõ tûzoltóktól és nagy kockázatot is jelent számukra. A tombolói tûz meggyengíti az épület tartószerkezeteit és csak idõ kérdése a tragédia bekövetkezése.

Egy jól megtervezett és tökéletesen kivitelezett és elõírás szerûen, szakcég által karbantartott tûzjelzõ és oltó rendszerrel a károk megelõzhetõek vagy minimalizálhatóak, a tragédia elkerülhetõ.

Ne bízza a véletlenre épületei, és a bennük tartózkodók biztonságát, igényeljen megbízható tûzjelzõ rendszert, és forduljon hozzánk bizalommal! Karbantartási szolgáltatásunkkal garantáljuk a tûzjelzõ rendszerek idõtállóságát és minõségét!

tûzjelzõ rendszerNem mindegy, hová kerül a tûzjelzõ!

Az olyan közösségi használatban lévõ épületek esetében, mint a társasház vagy egy mélygarázs, kiemelten fontos az átfogó tûzvédelem, melynek egyik legfontosabb eleme a tûzjelzõ berendezés. A tûzjelzõ rendszerek telepítése és üzemeltetése nem csupán jogszabályi elõírás, de a magas bírságok kiszabásának megelõzésén túl - és ez a legfontosabb - életeket is menthet és megelõzhetõek a káresetek.

Ehhez azonban szükség van a tûzvédelmi rendszer szakszerû telepítésére. Egy releváns szakmai ismeretekkel rendelkezõ szakember elõbb minden esetben felméri a tulajdonosok igényeit, majd feltérképezi az épületet. Ezután kezdõdik az egyeztetés a hatóságokkal és a tervezõkkel, elkészülnek a tervek a tûzjelzõ rendszer engedélyeztetéséhez, és megkezdõdhet a kábelezés, telepítés és maga az üzembehelyezés. A szakszerû tervezés mellett a rendszer minõségi karbantartása is ugyanolyan nagy jelentõséggel bír, hiszen ha valami hibásan mûködik, akkor ugyanolyan veszélyes, mintha nem is lenne.

Ne bízza a véletlenre ingatlana tûzvédelmét, üzemeltesse szabályosan és biztonságosan a tûzvédelmi rendszert!

tûzjelzõ rendszerReferencia munkáink:

PARLAMENT Budapest Tûzjelzõ rendszer
SAMSUNG Gyár Jászfényszaru Tûz- és behatolás- jelzõ
SAMSUNG Irodaház Budapest Behatolásjelzõ
SAMSUNG Mintabolt Budapest Tûz- és behatolás- jelzõ
Cégbíróság Budapest Tûz- és behatolás- jelzõ
Pest Megyei Bíróság Törökbálint Tûz, behatolás- jelzõ, videómegfigyelõ rendszer
Baranya Megyei Bíróság Pécs Tûz, behatolás- jelzõ, videómegfigyelõ rendszer
Városi Bíróság Pécs Tûz- és behatolás- jelzõ rendszer
Bács-Kiskun Mi. Bíróság Kecskemét Behatolásjelzõ rendszer
GIRO Elsz.forg. Rt. Budapest Tûz-, oltó-, behatolás-, beléptetõ-, video rendszer
BUSZESZ Óbudai Szesz. Budapest Tûzjelzõ rendszer
Budafok Élesztõ és Szesz. Budapest Tûzjelzõ rendszer
CEREOL Növ.ip. Rt. Martfû Automatikus oltórendszer
CEREOL Növ.olajip. Rt. Nyírbátor Tûzjelzõ és automat. oltórendsz.
MERIAN Rt. Orosháza Tûzjelzõ rendszer
BM Közp. Kórház és Int. Budapest Tûzjelzõ rendszer
AGRIBRANDS Takarm. feldolgozó Kaposvár Tûz-, behatolás-, videómegfigyelõ rendszer
Kamaraerdei TÜZÉP Kft Budaörs Tûzjelzõ rendszer
Kastélyhotel SASVÁR Parádsasvár Tûzjelzõ rendszer
ST HUBERTUS Fogadó Parádsasvár Tûz- és behatolás- jelzõ rendszer
HUMAN Rt Magasraktár és Számítógépterem Gödöllõ Tûzjelzõ rendszer
FRAMA Papírfeldolg. Rt Budapest Tûzjelzõ rendszer
ATHENEUM Nyomda Budapest Tûzjelzõ rendszer
VISHAY HUNGARY Kft Gyöngyös Tûzjelzõ rendszer

tûzjelzõ rendszer
 

 

Vagyonvédelemmel kapcsolatos kérdés esetén érdeklõdjön elérhetõségeinken!

HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám