logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petőfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minőségpolitikánk


VAGYONVÉDELEM

Tűz- és más vagyonvédelmi, biztonságtechnikai rendszerek létesítése során széles beszállítói körünk segítségével az igényeknek megfelelő műszaki színvonalú és árú berendezéseket, rendszereket tudunk megrendelőink részére biztosítani.

Preferált rendszereink:

  • ARITECH
  • ESSER
  • NOTIFIER
  • SECURITON

A műszaki tervek megfelelő minőségű készítésére DATA-CAD alapú tervezői munkahely áll rendelkezésünkre. Figyelembe véve a műszaki és jogszabályi változásokat munkatársaink továbbképzését kiemelten kezeljük, így biztosítva hogy szakembereink az előírásoknak, és szakmai követelményeknek megfelelő műszaki ismeretekkel, jogosultsággal és szakvizsgával rendelkezzenek.

Partnereink és saját biztonságunk érdekében általános szolgáltatási felelősségbiztosítással rendelkezünk.Miért szükséges a tűzjelző rendszer használata?

Jogszabályok és előírások szólnak a tűzjelző berendezések meglétének szükségességéről a különféle intézményekben, munkahelyeken. Már csak a tetemes bírságok elkerülése érdekében is előnyös beszerezni és beépíttetni ezeket az eszközöket, azonban más okok is közre játszanak fontosságukban.

A jó tűzjelző rendszer úgy van kiépítve, hogy a létesítmény egészében biztosítva legyen a tűzjelzés. A tűzjelző berendezések az épület igényeihez tervezett rendszert alkotnak, ami a tűz gyors észleléséért és jelzéséért, esetleges beavatkozások végrehajtásáért felelős. Ezt a rendszertervet egyedileg, profi szakembereink dolgozzák ki. Ha nem szakember végzi a tervezést és a kivitelezést, lehet, hogy megbízhatatlan lesz a berendezés, előfordulhatnak indokolatlan „vakriasztások”, vagy valós tűz esetén késedelemmel, pontatlanul történik meg a tűzjelzés, melynek következményei rendkívül súlyosak lehetnek.

Tűz- és behatolás jelző rendszereket építettünk ki többek között ipari és energetikai létesítményekben, az államigazgatás épületeiben bíróságokon és kórházakban is. Referenciáink garanciát biztosítanak minőségi, megbízható munkánkra.

Ha Önnek egy professzionális tűzjelző rendszerre lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

tűzjelző rendszerTűzvédelmi rendszerek irodaházakban

Napjainkban nem kérdés, hogy szükség van-e tűzvédelmi rendszerekre az irodaházakban, melyek a technikai innovációnak és az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásainak köszönhetően egyre magasabb szinten látják el feladatukat.

Az irodaházak esetében kiemelten fontos szerepet kap a tűzvédelmi rendszerek kiépítésében és üzemelésében a létesítmény teljes területére kiterjedő tűzjelző rendszer. A berendezés modern automatikus érzékelő, illetve jelzést adó eszközeivel biztosítja a korai megbízható tűzriasztást, s így az épület kiürítése és a szükséges vezérlések végrehajtása haladéktalanul megtörténhet, mellyel megvalósítható az emberi élet és anyagi javak fokozott védelme.

Amennyiben modern és biztonságos tűzjelzőket szeretne irodaházába, keressen fel minket elérhetőségeinken és sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a legjobb megoldást találják meg Ön számára!

tűzvédelmi rendszerekVagyonvédelmi rendszerek fontossága

A videó megfigyelő- és beléptető rendszerek kiemelt szerepet kapnak a vagyonvédelem szempontjából, legyen szó magánlakásról, vagy munkahelyi környezetről. A vagyonvédelem a mai világban rendkívül fontos, hiszen értékeink biztonsága múlhat rajta.

A videós megfigyelő- és beléptető rendszerek beépítésével megóvhatja saját és munkavállalói értékeit az illetéktelen behatolóktól. A legtöbb irodában már beléptető rendszer van kialakítva, így biztosan csak a kártyával rendelkező munkavállalók juthatnak be az épületbe. A vendégkártya kiadásával a látogatók csak az épület bizonyos részeinek látogatására jogosultak, így ezzel is elkerülheti a lopásokat, betöréseket.

A videó rendszerek ma már lehetővé teszik az épületben történő események rögzítését és egyben tárolását is, ennek köszönhetően betörés esetén megnő a tolvaj sikeres azonosításának esélye.

Ha Ön is szeretné biztonságban tudni értékeit, rendeljen videó megfigyelő- és beléptető rendszert ingatlana védelmére!

vagyonvédelemTűzvédelmi rendszerek közintézményekbe

Testi épségünk, biztonságunk megőrzése az egyik legfontosabb dolgok közé tartozik az életben. A ma használatos berendezéseknek köszönhetően már egyre pontosabban vagyunk képesek jelezni azt, ha valamilyen veszély fenyeget bennünket.

Erre a célra a legalkalmasabbak a különböző jelzőberendezések, mint például a szén-monoxid vagy gázjelző berendezés, de a tűzjelző berendezés is ebbe a kategóriába tartozik.

Cégünk tűzjelzők és gázérzékelő berendezések forgalmazásával foglalkozik. Több épület típus is beletartozik a fő profilunkba, melyek között a közintézmények, irodaházak, és társasházak is helyet kapnak.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden közintézményben dolgozó alkalmazott, illetve közintézményben tanuló diák, óvodás kisgyermek biztonságban élje mindennapjait, tudva, hogy egy esetleges tűzeset kapcsán megbízható tűzjelző berendezés menekíti ki időben a bajból.

Rendeljen tőlünk kiváló minőségű és megbízható tűzvédelmi rendszereket és ne bízza a véletlenre az épület és a benne tartózkodók biztonságát!

tűzvédelmi rendszerek közintézményekbeTársasházakban alkalmazott tűzvédelmi rendszerek

Hatékony védelem társasházakba is! A tűz az egyik olyan veszélyforrás, mely könnyen, szinte észrevétlenül kialakulhat, eloltása, illetve megfékezése azonban gyakran nem egyszerű feladat. Egy tűzeset nagy anyagi kárral jár és egy szempillantás alatt felemészthet egész épületeket, tönkretehet családokat, csőd szélére juttathat, addig stabil megélhetéssel rendelkező embereket.

Egy társasház tűzvédelme éppen ezért fokozott védelmet kíván. Semmilyen körülmények között nem szabad figyelmen kívül hagyni a lakók biztonságát, valamint a ház állapotának megőrzéséről is gondoskodni kell. Ehhez egy olyan hatékony tűzvédelmi rendszer szükséges, mellyel cégünk foglalkozik. A tűzvédelmi rendszerek előnye, hogy folyamatos felügyeletet bízhatunk rájuk, a tüzet idejében képesek észlelni, hang- és fényjelzéssel riasztanak, így súlyosabb balesetek és károk kialakulása nélkül beindulhat a védekezési folyamat.

Ne bízza a véletlenre a tűzbiztonságot, gondoskodjon a társasház védelméről korszerű tűzvédelmi rendszer beszereltetésével! Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal!

társasházakban alkalmazott tűzvédelmi rendszerekTudnivalók a tűzjelző rendszerek karbantartásáról

A tűzjelző rendszerek hibátlan állapotán emberi életek múlhatnak, ezért annak ellenőrzése rendkívül fontos feladat, melyet hozzáértő, magasan képzett szakembernek kell végeznie.

Nem fordulhat elő olyan eset, hogy a tűzjelző rendszer esetleges meghibásodására tűzeset alkalmával derüljön fény, így ellenőrzése hazánkban is kötelező, szabályokhoz kötött tevékenység. Tudnunk kell azonban, hogy egy magas minőségű tűzjelző rendszer megbízhatósága is annak műszaki állapotától függ. A leggyakoribb problémát általában az elöregedő érzékelők jelentik, mivel ezek elektronikája és optikai elemei egy idő után elhasználódnak. Ilyen esetekben előfordulhat a téves riasztás, rosszabb esetben pedig tűz esetén a riasztó hallgatása.

Tűzjelző rendszerek karbantartása esetén a szakemberek leellenőrzik annak minden elemét, megtisztítják az érzékelőket, tesztelik a rendszert.

Amennyiben tűzjelző rendszer beépítésére, meglévő rendszer karbantartására van szüksége, jól képzett szakembereink állnak rendelkezésére! Keressen bennünket bizalommal!

tűzjelző rendszerek karbantartásaTűzjelző rendszerek tervezése

A tűz elleni védekezés egyik fő eszköze a beépített tűzjelző berendezés.

Jogszabály szerinti üzemeltetése, szakszerű karbantartása elengedhetetlen feltétele a megbízható, üzembiztos működésének.

A tűzjelző rendszer kivitelezése tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező mérnök által készített terv alapján történik.

A kellő gondossággal, körültekintéssel végzett tervezés talán a legfontosabb része egy tűzjelző berendezés életciklusának, hiszen a választott rendszertechnika, műszaki megoldások a kivitelezést követően már költséghatékonyan nem módosíthatók. Egy gyakori vakriasztással, meghibásodással működő rendszer ugyan úgy megkeseríti az üzemeltető életét, mint egy magas karbantartási, felülvizsgálati költséggel üzemeltethető berendezés. Ezért nagyon fontos, hogy már a tervezést is jól felkészült, lehetőség szerint egyetlen beszállítónak sem elkötelezett szakemberre, szakcégre bízzuk.

Amennyiben a kivitelezésre is egy megbízható, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozást választunk, biztosak lehetünk a tűzjelző berendezés hosszú távú, üzembiztos működésében.

További információért tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségünkön.

tűzjelző rendszerek tervezéseA biztonsági rendszer, mellyel életeket menthet meg

Minden épület esetében fontos, hogy a benne tartózkodó személyek biztonságban érezhessék magukat. Vannak olyan építmények, melyek különleges odafigyelést és biztonsági berendezéseket igényelnek, a kialakításukból, használati módjukból adódó kockázat miatt. Ezek közé tartoznak a mélygarázsok is, ahol rendkívül fontos egy kiváló szénmonoxid érzékelő rendszer használata mellett, a megbízható tűzjelző rendszer kivitelezése is. Ennek létesítési szabályaira az OTSZ-ben egyértelmű meghatározások találhatók. {54/2014.(XII. 5.) BM rendelet 14. melléklet 50-54 sorai}

A mélygarázsok a kialakításuk, és a bennük tárolt gépjárművek számától, valamint a kockázati besorolástól függően nem csak tűzjelző, hanem oltó rendszer kiépítését is igényelhetik. Így van ez közepes, vagy magas kockázati érték és 100 gépjármű feletti befogadó képesség esetén. Érthető ez, hiszen egy korai, kis kiterjedésű tűz esetén a gépjárművekben lévő üzemanyagok és egyéb éghető anyagok, időben történő tűzjelzés és tűzoltás hiányában rendkívüli veszély jelentenek. Mindenki láthatott már videó felvételeken kiterjedt gépjármű tüzet és el tudja képzelni milyen katasztrófát képes okozni egy zárt, földfelszín alatti helyen többtíz ilyen jármű, égő üzemanyaga. A helyzetet súlyosbítja az égés intenzitása, valamint az esetlegesen előforduló robbanások, detonációk, amit a tűz átterjedése okoz a még nem égő üzemanyag tartályokra. Az ilyen stádiumban lévő tüzek oltása rendkívüli erőfeszítéseket követel a kiérkező tűzoltóktól és nagy kockázatot is jelent számukra. A tombolói tűz meggyengíti az épület tartószerkezeteit és csak idő kérdése a tragédia bekövetkezése.

Egy jól megtervezett és tökéletesen kivitelezett és előírás szerűen, szakcég által karbantartott tűzjelző és oltó rendszerrel a károk megelőzhetőek vagy minimalizálhatóak, a tragédia elkerülhető.

Ne bízza a véletlenre épületei, és a bennük tartózkodók biztonságát, igényeljen megbízható tűzjelző rendszert, és forduljon hozzánk bizalommal! Karbantartási szolgáltatásunkkal garantáljuk a tűzjelző rendszerek időtállóságát és minőségét!

tűzjelző rendszerNem mindegy, hová kerül a tűzjelző!

Az olyan közösségi használatban lévő épületek esetében, mint a társasház vagy egy mélygarázs, kiemelten fontos az átfogó tűzvédelem, melynek egyik legfontosabb eleme a tűzjelző berendezés. A tűzjelző rendszerek telepítése és üzemeltetése nem csupán jogszabályi előírás, de a magas bírságok kiszabásának megelőzésén túl - és ez a legfontosabb - életeket is menthet és megelőzhetőek a káresetek.

Ehhez azonban szükség van a tűzvédelmi rendszer szakszerű telepítésére. Egy releváns szakmai ismeretekkel rendelkező szakember előbb minden esetben felméri a tulajdonosok igényeit, majd feltérképezi az épületet. Ezután kezdődik az egyeztetés a hatóságokkal és a tervezőkkel, elkészülnek a tervek a tűzjelző rendszer engedélyeztetéséhez, és megkezdődhet a kábelezés, telepítés és maga az üzembehelyezés. A szakszerű tervezés mellett a rendszer minőségi karbantartása is ugyanolyan nagy jelentőséggel bír, hiszen ha valami hibásan működik, akkor ugyanolyan veszélyes, mintha nem is lenne.

Ne bízza a véletlenre ingatlana tűzvédelmét, üzemeltesse szabályosan és biztonságosan a tűzvédelmi rendszert!

tűzjelző rendszerReferencia munkáink:

PARLAMENT Budapest Tűzjelző rendszer
SAMSUNG Gyár Jászfényszaru Tűz- és behatolás- jelző
SAMSUNG Irodaház Budapest Behatolásjelző
SAMSUNG Mintabolt Budapest Tűz- és behatolás- jelző
Cégbíróság Budapest Tűz- és behatolás- jelző
Pest Megyei Bíróság Törökbálint Tűz, behatolás- jelző, videómegfigyelő rendszer
Baranya Megyei Bíróság Pécs Tűz, behatolás- jelző, videómegfigyelő rendszer
Városi Bíróság Pécs Tűz- és behatolás- jelző rendszer
Bács-Kiskun Mi. Bíróság Kecskemét Behatolásjelző rendszer
GIRO Elsz.forg. Rt. Budapest Tűz-, oltó-, behatolás-, beléptető-, video rendszer
BUSZESZ Óbudai Szesz. Budapest Tűzjelző rendszer
Budafok Élesztő és Szesz. Budapest Tűzjelző rendszer
CEREOL Növ.ip. Rt. Martfű Automatikus oltórendszer
CEREOL Növ.olajip. Rt. Nyírbátor Tűzjelző és automat. oltórendsz.
MERIAN Rt. Orosháza Tűzjelző rendszer
BM Közp. Kórház és Int. Budapest Tűzjelző rendszer
AGRIBRANDS Takarm. feldolgozó Kaposvár Tűz-, behatolás-, videómegfigyelő rendszer
Kamaraerdei TÜZÉP Kft Budaörs Tűzjelző rendszer
Kastélyhotel SASVÁR Parádsasvár Tűzjelző rendszer
ST HUBERTUS Fogadó Parádsasvár Tűz- és behatolás- jelző rendszer
HUMAN Rt Magasraktár és Számítógépterem Gödöllő Tűzjelző rendszer
FRAMA Papírfeldolg. Rt Budapest Tűzjelző rendszer
ATHENEUM Nyomda Budapest Tűzjelző rendszer
VISHAY HUNGARY Kft Gyöngyös Tűzjelző rendszer

tűzjelző rendszer
 

 

Vagyonvédelemmel kapcsolatos kérdés esetén érdeklődjön elérhetőségeinken!

HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám