logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petőfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minőségpolitikánk
Gázérzékelők kazánházakhoz

A gázérzékelő berendezések fontos szerepet látnak el életünkben. Egészségünket és értékeinket is megóvhatjuk egy ilyen készülék segítségével.

A gázérzékelők feladata, hogy mérje, illetve jelezze azoknak a légnemű anyagoknak a koncentrációját, melyek veszélyt jelenthetnek. Olyan helyeken szükséges az alkalmazásuk, ahol a különféle gázok és gőzök miatt mérgezés-, illetve robbanásveszély állhat fenn.

Ilyen felhasználási területet jelentenek például a kazánházak. A kazánházak esetében különösen fontos szempont a robbanásvédelem. Ennek érdekében az ezekben a helyiségekben alkalmazott gázérzékelő eszközök robbanásbiztos kivitelűek.

A balesetek elkerülése érdekében, amikor a berendezés veszélyt érzékel, beindítja a helyiség szellőztető rendszerét, biztosítja a gázellátás lezárását, illetve hang-, és fényjelzéssel gondoskodik arról, hogy a kazánházban dolgozók idejében értesüljenek a veszélyhelyzetről.

Kazánházakban a gázérzékelő üzembe helyezését, valamit karbantartását minden esetben érdemes szakemberre bízni. Robbanásbiztos berendezéseket kizárólag speciális szakképesítéssel rendelkezők szerelhetnek.

Amennyiben szeretné biztonságossá tenni kazánházát, szerezzen be gázérzékelő berendezést, és gondoskodjon annak megfelelő karbantartásáról.

Keressen fel minket elérhetőségeinken!
gázjelző Extox-Uni K 2

Két független csatornával rendelkező gázérzékelő készülék, félvezetős távadóval.

További információért kattintson a képre.
gázérzékelő SENS-EX C/D

Mikrokontrolleres vezérlésű, egy- vagy kétcsatornás gázérzékelő berendezés. A két mérőhelyes változat távadói közösített vezérlőkimenettel rendelkeznek
gázérzékelő Sysens 1-6 mérőhelyes modulrendszerű gázérzékelő készülék

Félvezetős érzékelővel szerelt távadók független vagy közösített vezerléssel rendelkező csatornamodulok.

Kazánházi gázérzékelőkkel súlyos balesetek előzhetők meg!

Kazánházi gázérzékelők

Kazánházi gázérzékelők nagy választékban, kiváló ár-érték arányban, megbízható cégtől! Előzze meg a robbanást egyszerűen, keressen minket készülékeinkért!

Egy kazánházban a biztonság különösen fontos, hiszen egészen apró hibák is elegendőek egy komolyabb robbanáshoz. A gázszivárgás önmagában is rendkívül veszélyes, ráadásul még nyílt láng sem kell ahhoz, hogy nagyobb baj történjen, elég egy kis szikra is. Hogy ezt hogyan lehet megelőzni? Megbízható kazánházi gázérzékelőkkel

A kazánházi gázérzékelőek, ahogyan a nevükben is benne van, képesek a kazánházban a szivárgó gázt érzékelni, így azonnal figyelmeztetik a dolgozókat a hibára. És ez még nem minden! A cégünk által kínált, megbízható, magas minőségű kazánházi gázérzékelők beindítják az épület szellőztetését és lezárják a gázellátást is. Ha gázszivárgás jön létre, akkor nagyon fontos a mielőbbi reakció, és az épület biztonságossá tétele. Ennek elengedhetetlen része az alapos átszellőztetés, illetve a további szivárgás megelőzéséhez a gáz útjának elzárása. A fény és hangjelzéseknek köszönhetően a dolgozók azonnal értesülnek a hibáról, és cselekedni tudnak, hogy a probléma mielőbb megszűnjön. Kazánházi gázérzékelőink robbanásbiztos kivitelben készültek, így még nagyobb biztonságot nyújtva. Fontos, hogy a megbízható működés érdekében az üzembe helyezést, a rendszeres ellenőrzést és karbantartást, valamint az esetleges javítást mindenképp szakember végezze. 

Cégünk kiváló minőségű kazánházi gázérzékelőket kínál, megfizethető áron. Szolgáltatásunk teljes körű, vállaljuk a rendszer telepítését és karbantartását is egyaránt. Munkatársaink természetesen az ideális rendszer megtalálásban is szívesen segítenek. 

Amennyiben a kazánházi gázérzékelők iránt érdeklődik, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk, és használja ki teljes körű szolgáltatásunk előnyeit! Ha kérdése merült fel a készülékekkel vagy a telepítéssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére! 

Kazánházi gázérzékelőkkel a kazánházak biztonságáért

Kazánházi gázérzékelők

Kazánházi gázérzékelők kaphatók megbízható cégtől, kiváló ár-érték arányban - keressen minket bizalommal termékeinkkel kapcsolatban Ön is! 

A biztonságra mindig törekedni kell, hiszen sokkal jobb megelőzni a bajt, mint a károkat elhárítani, nem beszélve arról, ha személyi sérüléssel is jár a baleset. Ez nincs másként a kazánházakban sem, ahol a biztonságos működés egyik alapvető feltétele a kazánházi gázérzékelő telepítése. Most nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni ezzel a témával kapcsolatban! 

Mindenki tudja, hogy a gázszivárgás rendkívül veszélyes. Sajnos, amikor a mérgező gáz lassan, fokozatosan kerül a levegőbe, akkor az ember nem veszi észre a szagát. A gáz belélegezve eleinte fejfájást, hányingert, okoz, így a tünetek sem jellegzetesek és az ember gyakran nem is gyanakszik gázmérgezésre. Azonban, ha ilyenkor sem jut tiszta levegőhöz a szervezet, akkor súlyos esetben eszméletvesztés és halál is lehet a következmény. A gázszivárgás veszélye még inkább fennáll a kazánházakban, ezért elengedhetetlen a kazánházi gázérzékelő használata. A kazánházi gázérzékelők, ahogy a nevükből is kiderül, nem háztartási használatra lettek kifejlesztve, hiszen nagyobb terület ellenőrzésére is képesek. Cégünknél többféle kazánházi gázérzékelő is kapható, így minden területre megtalálhatja közöttük az ideálisat. Termékeink rendkívül megbízhatóak, ugyanakkor az áruk is megfizethető, vagyis ár-érték arányban kiváló választásnak bizonyulnak. Használatukkal teljesen biztonságossá tehető a kazánház, mellettük nem kell gázszivárgás okozta balesetektől tartani, hiszen időben figyelmeztetnek a bajra. 

Felkeltettük érdeklődését? Éppen az Önnek ideális termék után kutat? Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon megbízható gázérzékelőt kazánházba kedvező feltételekkel! Ha kérdése merült fel termékeinkkel kapcsolatban vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a megrendelés menetéről, keresse bátran munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére akár még ma! 

HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám