logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petőfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minőségpolitikánk
Gázérzékelők kazánházakhoz

A gázérzékelő berendezések fontos szerepet látnak el életünkben. Egészségünket és értékeinket is megóvhatjuk egy ilyen készülék segítségével.

A gázérzékelők feladata, hogy mérje, illetve jelezze azoknak a légnemű anyagoknak a koncentrációját, melyek veszélyt jelenthetnek. Olyan helyeken szükséges az alkalmazásuk, ahol a különféle gázok és gőzök miatt mérgezés-, illetve robbanásveszély állhat fenn.

Ilyen felhasználási területet jelentenek például a kazánházak. A kazánházak esetében különösen fontos szempont a robbanásvédelem. Ennek érdekében az ezekben a helyiségekben alkalmazott gázérzékelő eszközök robbanásbiztos kivitelűek.

A balesetek elkerülése érdekében, amikor a berendezés veszélyt érzékel, beindítja a helyiség szellőztető rendszerét, biztosítja a gázellátás lezárását, illetve hang-, és fényjelzéssel gondoskodik arról, hogy a kazánházban dolgozók idejében értesüljenek a veszélyhelyzetről.

Kazánházakban a gázérzékelő üzembe helyezését, valamit karbantartását minden esetben érdemes szakemberre bízni. Robbanásbiztos berendezéseket kizárólag speciális szakképesítéssel rendelkezők szerelhetnek.

Amennyiben szeretné biztonságossá tenni kazánházát, szerezzen be gázérzékelő berendezést, és gondoskodjon annak megfelelő karbantartásáról.

Keressen fel minket elérhetőségeinken!
gázjelző Extox-Uni K 2

Két független csatornával rendelkező gázérzékelő készülék, félvezetős távadóval.

További információért kattintson a képre.
gázérzékelő SENS-EX C/D

Mikrokontrolleres vezérlésű, egy- vagy kétcsatornás gázérzékelő berendezés. A két mérőhelyes változat távadói közösített vezérlőkimenettel rendelkeznek
gázérzékelő Sysens 1-6 mérőhelyes modulrendszerű gázérzékelő készülék

Félvezetős érzékelővel szerelt távadók független vagy közösített vezerléssel rendelkező csatornamodulok.
HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám