logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petőfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minőségpolitikánk
Miért szükséges a szénmonoxid érzékelő a garázsban?

A szénmonoxid belélegzése rendkívül veszélyes. Mivel színtelen és szagtalan gázról beszélünk, ezért jelenléte szénmonoxid érzékelő nélkül nem észlelhető időben. Veszélyessége abban nyilvánul meg, hogy sokkal erősebben kötődik a hemoglobinhoz, mint az oxigén, így annak helyébe lép. Az oxigénhiányos állapot először fejfájáshoz, bágyadtsághoz, később eszméletvesztéshez, majd halálhoz vezet.

Legtöbbször a kazánok és egyéb fűtőberendezések okozzák a tragédiát, azonban nem árt figyelmet fordítani a garázsban rejlő veszélyekre is. A szénmonoxid gyorsan telítődik ilyen kicsi és zárt helyiségben, ráadásul a garázst sokkal ritkábban szoktuk szellőztetni, mint otthonunk más részeit, így még nagyobb a bent rekedő szénmonoxid veszélyessége. Az autó által termelt kipufogógázban keletkező szénmonoxid hamar ellepi a garázst, ezért sose járassuk a motort ilyen és hasonlóan kicsi helyeken! Egyes esetekben a garázsban felgyülemlett gáz átszűrődhet a házba is.

Egy garázsban felszerelt szénmonoxid érzékelővel megelőzhető a tragédia bekövetkezése!

Ha szeretné, hogy garázsa biztonságos legyen, keressen minket bizalommal!


szénmonoxidjelző KilsenKifutott termék. Helyettesítő: KM 300-as sorozat

KILSEN KM 260/1 CO érzékelő központ KM-170 CO távadóval, mélygarázsok, földalatti létesítmények védelmére.

További információért kattintson a képre.
signalmik Kilsen KM 301, 302, 303, 304 (Forgalmazása megszűnt, helyettesíti a DETNOV gyártmány család.)

Kilsen KM 300-as sorozatú, 1-4 zónás jelzőközpont.

További információért kattintson a képre.
signalmik DETNOV szén-monoxid-érzékelő rendszer CMD-500 központcsalád, gépjármű tárolók szénmonoxid védelmére.

DETNOV CMD-500 sorozatú, 1-4 zónás jelzőközpont.

További információért kattintson a képre.
szénmonoxidjelző SENS-EX C/M-A34-64

Intelligens, címezhető szénmonoxidjelző rendszer.
gázérzékelők CO Raptor

CO Raptor központi egység, ECO-CO-2 távadókkal gépkocsi tárolók, mélygarázsok védelmére.
A készülék 12 db távadó kezelésére alkalmas, 4 hurkon 3 db érzékelő-távadóval.
szénmonoxid érzékelő Duran 203 Plus

A Duran 203 Plus szénmonxid jelző rendszer épületek belsejében való szénmonoxid (CO) érzékelésére és szellőzés indítására illetve veszély jelzésére szolgál. Legjellemzőbb alkalmazása a belsőégésű motorokból száramzó CO jelzése a talajszint alatti vagy más zárt garázsokban
szén-monoxid érzékelő

A szén-monoxid érzékelő a garázsban életet ment!

Szén-monoxid érzékelő a garázsba, megbízható szerkezet, mely életet ment, hosszú távú segítség, ne bízza a véletlenre a körülményeket!

Szén-monoxid mérgezést nem csupán a fűtőberendezések, kazánok eredményezhetnek, hanem a gépjárművek is. Az autók által termelt kipufogógázban jelentős mennyiségben jelen van a szén-monoxid, így az ingatlanokon kívül a garázsban is szükség van az életmentő érzékelőkre. A szűk, zárt helyiségek ráadásul sokkal nagyobb veszélyt jelentenek, így nem lehet kérdés, hogy az emberek a garázsba is vásároljanak szén-monoxid érzékelőt. Amennyiben Ön is szeretne elővigyázatos lenni, és elkerülné az életveszélyes körülményeket, szerezze be tőlünk a szerkezetet mihamarabb!

A választékunkban elérhető szén-monoxid érzékelőkkel könnyedén teremthet biztonságos környezetet a garázsban. Sem magát, sem pedig másokat nem sodorhat bajba, hiszen a szerkezetek időben érzékelik, ha baj van a helyiségen belül. A figyelmeztetés életet menthet, mindenképp érdemes a szén-monoxid érzékelő vásárlása mellett dönteni. A készülékek nagyon megbízhatók, egyszerűen kezelhetők, hosszú éveken át kiszolgálják a felhasználókat, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szerkezettel. A szén-monoxid érzékelők azonnal figyelmeztetik az embereket a veszélyre, rendkívül érzékenyek a külső hatásokra, így nem fordulhat elő, hogy későn értesülnének a felhasználók a bajról. Az elővigyázatosság rendkívül fontos, hiszen a tragédiákat nem lehet visszacsinálni. Legyen körültekintő, és figyeljen oda a részletekre, így mindenki biztonságban lehet a környezetében.

A szén-monoxid érzékelőkkel csak jól járhat, gondoskodjon Ön is a veszélytelen körülményekről, és biztosítsa mihamarabb a szerkezetet az adott területen. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az érzékelőkről az ismertetőikben. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot szeretne kérni a kiválasztott készülékre, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

szén-monoxid érzékelő

Szén-monoxid érzékelő a garázsba - miért van rá szükség?

Szén-monoxid érzékelők garázsba nagy választékban, megbízható cégtől, kedvező áron - forduljon hozzánk Ön is, és vásároljon megbízható készüléket! 

A szén-monoxidot csendes gyilkosnak is hívják, ami sajnos sokat elárul róla. Ez egy színtelen, szagtalan, alapvetően észrevehetetlen gáz, ami tökéletlen égés során keletkezik. Mérgezés akkor jön létre, ha túl sokat lélegzünk be belőle, ugyanis erősebben kapcsolódik a hemoglobinhoz, mint az oxigén, ezáltal a szervezet nem jut elég levegőhöz. A szén-monoxid létrejöttét legtöbben a fűtéshez társítják, de rendkívül veszélyesek lehetnek az olyan zárt terek is, mint például az alagutak, a mélygarázsok, de az otthoni magángarázsok is, ahonnan nem tud kiszellőzni a jármű által termelt szén-monoxid. A balesetek megelőzésének érdekében ajánlott a szén-monoxid érzékelő használata. 

A szén-monoxid érzékelő felszerelésével időben tudomást szerezhetünk róla, ha a gáz koncentrációja megnő a levegőben. Mivel a mérgezés tünetei nem specifikusak, sokszor nem gyanakodnak rá az emberek és ezért válik súlyossá a helyzet. A legtöbb betegséghez hasonló tünetek jelentkeznek: fejfájás, szédülés, hányinger, fáradtság. Ha az áldozat ekkor nem jut friss oxigénhez, akkor hamar elájul és sajnos meg is halhat. A szén-monoxid érzékelő azonban egyértelművé teszi, ha baj van, és megnő a szén-monoxid koncentrációja a levegőben, így még időben el tudja hagyni a helyiséget mindenki. A garázsok szellőzése gyakran nagyon rosszul megoldott, illetve sokan nem gondolnak rá, hogy például szereléskor ne működtessék a motort  zárt helyiségben. Szén-monoxid érzékelőt érdemes telepíteni mélygarázsba, parkolóházakba, illetve magánházak garázsába is. 

Minden esetben fontos, hogy törekedjünk a balesetek megelőzésére, hiszen sokkal könnyebb elkerülni a bajt, mint elhárítani a kárt. A garázsok biztonsága kiemelt figyelmet igényel, ugyanis sok esetben itt történik a szén-monoxid mérgezés. Amennyiben Ön éppen megbízható szén-monoxid érzékelőt keres, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel segítenek az ideális termék kiválasztásában. 

HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám