logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petõfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minõségpolitikánk

GÁZVESZÉLYJELZÕK KARBANTARTÁSA

Gázérzékelõ rendszerek vizsgálata, karbantartása

A gázérzékelõk idõszakos felülvizsgálata és karbantartása nagy körültekintést és alaposságot igénylõ mûvelet, amely a rendszer megbízható mûködését és ezáltal a biztonság megõrzését szolgálja. A vizsgálat során elengedhetetlen, hogy hiteles koncentrációjú mintagáz segítségével a megfelelõ idõszakonként megtörténjen az ellenõrzés, a jelzõ és a vezérlõrendszerek tesztelése,. Az ellenõrzési és karbantartási intervallumot mindig az adott körülményekhez (környezeti hatásokhoz) kell igazítani. A szükséges karbantartások elmaradása esetén a rendszer mûködésképtelenné válhat anélkül, hogy ez az üzemeltetõ tudomására jutna.

A rendszer folyamatos mûködõképességének megõrzése az ÜZEMELTETÕ FELELÕSSÉGE!

Fontos szempont, hogy laikusként soha ne akarjuk saját magunk megvizsgálni a rendszer állapotát különbözõ segédeszközök használatával (pl.: cigarettafüst, öngyújtó gáz, stb.), mindig forduljunk szakemberhez. Az ilyen ellenõrzés megbízhatatlan, valamint esetenként a berendezés tönkremeneteléhez vezethet. Az újonnan telepített rendszerek ellenõrzése során is profi végezze a vizsgálatokat.

Gázérzékelõ rendszerek vizsgálatához és a karbantartási munkálatok szakszerû elvégzéséhez keressen minket bizalommal elérhetõségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

gázérzékelõ rendszerek vizsgálata, karbantartása

Amikor sok múlik a karbantartáson

Sokan sokféleképpen próbálnak lefaragni kiadásaikból, költségeikbõl, hogy ekképpen növeljék a befolyó profit összegét. Van úgy, hogy ez a taktika sikerrel jár és van úgy, hogy egyes próbálkozások eleve kudarcra vannak ítélve.

A kisebb-nagyobb javítgatások és karbantartási feladatok egy ügyes kezû amatõr számára nem jelentenek kihívást, de vannak olyan esetek, amikor nem érdemes vállalni a kudarc kockázatát, mert a puszta sikertelenségen túl sokkal többet is veszíthetünk, illetve megtapasztalhatunk.

Az olyan jelzõrendszerek karbantartása, mint a gázjelzõ, tûz- és füstjelzõ, szénmonoxid érzékelõ berendezések, már komoly szakértelmet kíván meg. Elég egyetlen apró hiba, egy kis figyelmetlenség vagy felszínes ismeret és máris kész a baj, ami könnyen emberéleteket követelhet.

Ez elkerülhetõ, ha kizárólag tapasztalt, megfelelõ végzettséggel és jogosultsággal rendelkezõ szakemberekre bízza a gázérzékelõ berendezések karbantartását, és nem próbál spórolni a biztonságon. Keressen minket és bízza olyan szakemberekre a munkát, akik tudják, mit csinálnak, bízza ránk ezt a feladatot!

gázérzékelõ karbantartása

 

 

HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám