logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petőfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minőségpolitikánk

GÁZVESZÉLYJELZŐK KARBANTARTÁSA

Gázérzékelő rendszerek vizsgálata, karbantartása

A gázérzékelők időszakos felülvizsgálata és karbantartása nagy körültekintést és alaposságot igénylő művelet, amely a rendszer megbízható működését és ezáltal a biztonság megőrzését szolgálja. A vizsgálat során elengedhetetlen, hogy hiteles koncentrációjú mintagáz segítségével a megfelelő időszakonként megtörténjen az ellenőrzés, a jelző és a vezérlőrendszerek tesztelése,. Az ellenőrzési és karbantartási intervallumot mindig az adott körülményekhez (környezeti hatásokhoz) kell igazítani. A szükséges karbantartások elmaradása esetén a rendszer működésképtelenné válhat anélkül, hogy ez az üzemeltető tudomására jutna.

A rendszer folyamatos működőképességének megőrzése az ÜZEMELTETŐ FELELŐSSÉGE!

Fontos szempont, hogy laikusként soha ne akarjuk saját magunk megvizsgálni a rendszer állapotát különböző segédeszközök használatával (pl.: cigarettafüst, öngyújtó gáz, stb.), mindig forduljunk szakemberhez. Az ilyen ellenőrzés megbízhatatlan, valamint esetenként a berendezés tönkremeneteléhez vezethet. Az újonnan telepített rendszerek ellenőrzése során is profi végezze a vizsgálatokat.

Gázérzékelő rendszerek vizsgálatához és a karbantartási munkálatok szakszerű elvégzéséhez keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

gázérzékelő rendszerek vizsgálata, karbantartása

Amikor sok múlik a karbantartáson

Sokan sokféleképpen próbálnak lefaragni kiadásaikból, költségeikből, hogy ekképpen növeljék a befolyó profit összegét. Van úgy, hogy ez a taktika sikerrel jár és van úgy, hogy egyes próbálkozások eleve kudarcra vannak ítélve.

A kisebb-nagyobb javítgatások és karbantartási feladatok egy ügyes kezű amatőr számára nem jelentenek kihívást, de vannak olyan esetek, amikor nem érdemes vállalni a kudarc kockázatát, mert a puszta sikertelenségen túl sokkal többet is veszíthetünk, illetve megtapasztalhatunk.

Az olyan jelzőrendszerek karbantartása, mint a gázjelző, tűz- és füstjelző, szénmonoxid érzékelő berendezések, már komoly szakértelmet kíván meg. Elég egyetlen apró hiba, egy kis figyelmetlenség vagy felszínes ismeret és máris kész a baj, ami könnyen emberéleteket követelhet.

Ez elkerülhető, ha kizárólag tapasztalt, megfelelő végzettséggel és jogosultsággal rendelkező szakemberekre bízza a gázérzékelő berendezések karbantartását, és nem próbál spórolni a biztonságon. Keressen minket és bízza olyan szakemberekre a munkát, akik tudják, mit csinálnak, bízza ránk ezt a feladatot!

gázérzékelő karbantartása

 

 

HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám