logo


Signalmik Kft. (Térkép)

Székhely: 1081 Budapest,
Rákóczi út 65.


Postacím: (Térkép)
2310 Szigetszentmiklós
Petõfi u. 75.

E-mail:

Cégjegyzék szám:
01-09-361082
Adószám:
10522721-2-42
ISO tanusítvány
ISO certification

ISO logoBisnode tanusitvany

Minõségpolitikánk

GÁZVESZÉLYJELZÕK KARBANTARTÁSA

Gázérzékelõ rendszerek vizsgálata, karbantartása

A gázérzékelõk idõszakos felülvizsgálata és karbantartása nagy körültekintést és alaposságot igénylõ mûvelet, amely a rendszer megbízható mûködését és ezáltal a biztonság megõrzését szolgálja. A vizsgálat során elengedhetetlen, hogy hiteles koncentrációjú mintagáz segítségével a megfelelõ idõszakonként megtörténjen az ellenõrzés, a jelzõ és a vezérlõrendszerek tesztelése,. Az ellenõrzési és karbantartási intervallumot mindig az adott körülményekhez (környezeti hatásokhoz) kell igazítani. A szükséges karbantartások elmaradása esetén a rendszer mûködésképtelenné válhat anélkül, hogy ez az üzemeltetõ tudomására jutna.

A rendszer folyamatos mûködõképességének megõrzése az ÜZEMELTETÕ FELELÕSSÉGE!

Fontos szempont, hogy laikusként soha ne akarjuk saját magunk megvizsgálni a rendszer állapotát különbözõ segédeszközök használatával (pl.: cigarettafüst, öngyújtó gáz, stb.), mindig forduljunk szakemberhez. Az ilyen ellenõrzés megbízhatatlan, valamint esetenként a berendezés tönkremeneteléhez vezethet. Az újonnan telepített rendszerek ellenõrzése során is profi végezze a vizsgálatokat.

Gázérzékelõ rendszerek vizsgálatához és a karbantartási munkálatok szakszerû elvégzéséhez keressen minket bizalommal elérhetõségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

gázérzékelõ rendszerek vizsgálata, karbantartása

Amikor sok múlik a karbantartáson

Sokan sokféleképpen próbálnak lefaragni kiadásaikból, költségeikbõl, hogy ekképpen növeljék a befolyó profit összegét. Van úgy, hogy ez a taktika sikerrel jár és van úgy, hogy egyes próbálkozások eleve kudarcra vannak ítélve.

A kisebb-nagyobb javítgatások és karbantartási feladatok egy ügyes kezû amatõr számára nem jelentenek kihívást, de vannak olyan esetek, amikor nem érdemes vállalni a kudarc kockázatát, mert a puszta sikertelenségen túl sokkal többet is veszíthetünk, illetve megtapasztalhatunk.

Az olyan jelzõrendszerek karbantartása, mint a gázjelzõ, tûz- és füstjelzõ, szénmonoxid érzékelõ berendezések, már komoly szakértelmet kíván meg. Elég egyetlen apró hiba, egy kis figyelmetlenség vagy felszínes ismeret és máris kész a baj, ami könnyen emberéleteket követelhet.

Ez elkerülhetõ, ha kizárólag tapasztalt, megfelelõ végzettséggel és jogosultsággal rendelkezõ szakemberekre bízza a gázérzékelõ berendezések karbantartását, és nem próbál spórolni a biztonságon. Keressen minket és bízza olyan szakemberekre a munkát, akik tudják, mit csinálnak, bízza ránk ezt a feladatot!

gázérzékelõ karbantartása

A gázjelzők karbantartásáról nem szabad megfeledkezni!

gázjelzők karbantartás

gázjelzők karbantartása elengedhetetlen, hiszen csak így lehetünk benne biztosak, hogy a rendszer kifogástalanul működik, azonban cégünkre számíthat! 

Gázjelzőre sok helyen van szükség, elég csak például a mélygarázsokra vagy a kazánházakra gondolni. Azonban nem elég, ha a rendszer telepítéséről és beüzemeléséről gondoskodunk, hiszen, ahogyan minden más, úgy ezek a készülékek is meghibásodhatnak. Fontos, hogy rendszeresen ellenőriztessük egy szakemberrel a működésüket. Ennek költségeitől nem kell tartani, ugyanis cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és a gázjelző karbantartást kedvező áron elvégezzük. 

A gázjelző karbantartás során az első és legfontosabb lépés annak ellenőrzése, hogy a berendezés működik-e. Sajnos előfordulhat, hogy úgy megy tönkre a készülék, hogy a tulajdonos nem is tud róla, és így nem jelez gázszivárgás esetén. Ez nagyon komoly veszélyforrás, hiszen egy nem működő gázjelző csak hamis biztonságérzetet ad. Ha a gázjelző karbantartás során a szakember hibát észlel, akkor gondoskodni kell annak mielőbb kijavításáról. Ha valami miatt a javítás nem lehetséges, akkor új rendszer telepítésére van szükség, ám szerencsére ritkák az ilyen súlyos hibák. 

Cégünk a gázjelzők karbantartásával kapcsolatban nagy tapasztalattal rendelkezik. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kimenni a helyszínre, és szükség esetén gyorsan elvégezni a probléma elhárítását. Ugyanakkor kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra is, így senkinek nem kell tartania súlyos anyagi tehertől. A gázjelzők karbantartásáról nem szabad megfeledkezni, hiszen a rendszer adott esetben emberi életeket menthet meg, és a készülék működőképességének biztosítása az üzemeltető felelőssége. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy profi csapatunkra bízza a gázjelzők karbantartását, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Akár mélygarázsról, akár kazánházról vagy más ipari területről van szó, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal akár még ma, hogy mielőbb gondoskodhassunk a rendszer ellenőrzéséről és javításáról! 

 

 

HTML logo CSS 2 logo JavaScript logo
Az oldalt készítette: Kovács Ádám