Felhasználási területek

Kazánházak

A gáztüzeléses kazánházak légtérvédelme kiemelt figyelmet követel meg. Legyen szú akár kisebb irodai, iskolai kazánházról vagy nagyobb ipari kazánházakról A Signalmik Kft több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik kazánházi gázjelző rendszerek telepítése és karbantartása területén.

Tipikusan a metán, propán bután, illetve egyéb éghető gázok folyamatos monitorozása a feladatunk ezeken a területeken. A Signalmik korszerű megoldásokat biztosít a szénmonoxid és CO2 gázok észleléséhez is a kazánházak helyiségeiben.

Kulcsrakész megoldásokat biztosítunk a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig.

Mélygarázsok

A mélygarázsok légtérvédelme kiemelt fontosságú feladata a gázjelzésnek. Jellemzően szénmonoxid és nitrogén dioxid gázok jelzése valósul meg ezeken a területeken. Mindezeken felül az éghető gázok jelzése is kiemelt fontossággal bír például a PB gáz.

A Signalmik korszerű megoldásokat biztosít mélygarázsok légtérvédelmére a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig.

Hűtőházak

A hűtőházak esetében kiemelten fontos beszélnünk a veszélyes gázok előrejelzéséről. A Signalmik körszerű megoldások széles skáláját kínálja a hűtőházak gázérzékelő rendszereinek a követelmények függvényében különös figyelemmel az ammónia, freon és CO2 gázok érzékelésére.

A kisebb hűtőházaktól az óriás komplexumokig nyújtunk korszerű megoldást a gázérzékelés területén a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig.

Italgyártás

A gázveszély a italgyártási folyamatok számos területén jelen van; az üdítőitalok szénsavasítása során használt széndioxidtól az alkoholos italok erjesztése és lepárlása során keletkező veszélyes gázokig. Függetlenül attól, hogy ezek az anyagok az előállítás során keletkező nemkívánatos melléktermékek vagy a folyamatok alapvető segédanyagai gázérzékelővel történő megfigyelésük elengedhetetlen a dolgozói személyzet biztonságával kapcsolatban.

Ezek a gázok segédanyagként jelen vannak a sörgyártás folyamatában, az üdítőiparban, mérgező gázok keletkeznek a borok erjedése folyamán is.

A Signalmik Kft komplex megoldásokkal szolgál az italgyártás és tárolás során keletkező gázok megfigyelésére a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig.

Vegyipar

A vegyipari feldolgozó folyamatok során mérgező, gyúlékony és fulladást okozó gázok keletkeznek, amelyek detektálása elengedhetetlen a biztonságos munkakörülményekhez. Mindezen túl különösen fontos lehet az oxigén hiányának figyelése.

A Signalmik Kft korszerű megoldásokat kínál, hogy ezeket a veszélyes gázokat illetve az oxigén hiányát detektálja.

Copyright © Signalmik Kft. 2022 — Minden jog fenntartva