Tűzjelző és Vagyonvédelem

Tűzjelző berendezések tervezése, kivitelezése és karbantartása

Társaságunk 1977 óta foglalkozik tűzjelző berendezések tervezésével kivitelezésével és karbantartásával. Társaságunk az ipar és a magánszektor számtalan területén van jelen a tűzvédelemben, szakembergárdánk kiemelten képzett jó problémamegoldó képességgel rendelkező munkavállalókból áll akik segítségével kiemelt támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek, hogy a törvényi előírásoknak teljes mértékben megfeleljenek a tűzvédelem területén. 

Márkafüggetlen társaságként a piacon szabadon telepíthető és karbantartható eszközök mindegyikét használjuk mint például Aritec, Polon-Alfa, Notifire, Esser.

Tervezés

A felméréstől a tervezésig komplett csomagban hozzuk létre a törvényi szabályozásoknak megfelelő rendszereket, mérnöki támogatást nyújtva a projekt teljed ideje alatt.

Kivitelezés

Hatékony szakembergardával gyorsan és kifogástalan minőségben építjük meg rendszerét, hogy az teljes mértékben a törvényi szabályozásnak megfeleljen.

Karbantartás

Társaságunk kiemelt segítséget nyújt a tűzjelző rendszerek törvény által előírt karbantartásában. Szakembereink tapasztalata garancia a problémamentes üzemeltetésre.

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérjük töltse ki a kötelező mezőket, és írja le az árajánlatkérés részleteit!

Copyright © Signalmik Kft. 2022 — Minden jog fenntartva